Volvo Nieuwegein

Rijdt u Volvo en is uw auto toe aan onderhoud of reparatie? Bij Den Hartog Autoservice in Nieuwegein kunt u terecht voor alle merken. Wij helpen u graag verder.

Het Zweedse automerk Volvo staat bekend om zijn veilige auto’s. Het is verstandig om uw Volvo goed te onderhouden. Wanneer u uw Volvo niet goed onderhoud loopt u het risico op stilstand en kunt u onverwachts voor hoge reparatiekosten komen te staan.

Waarom Den Hartog Autoservice

  • Gecertificeerde toptechnici in de werkplaats.
  • Gratis APK bij onderhoud
  • Betrouwbare occasions
  • Klanten beoordelen ons met een 9,0
  • RDW erkend

RDW erkend

De RDW bewaakt de milieu- en veiligheidsaspecten van de Nederlandse auto’s. Auto’s die in Nederland rondrijden hebben dan ook strenge keuringen ondergaan voordat ze de weg op mochten.

De RDW controleert door middel van steekproeven of de APK keuringen op de juiste manier worden uitgevoerd. Den Hartog Autoservice is RDW erkend, hierdoor bent u er zeker van de onze keuringen op een eerlijke en juiste manier worden uitgevoerd.

Volvo occasions

Bent u op zoek naar een nieuwe Volvo of een occasion in de buurt van Nieuwegein? Bij Den Hartog Autoservice vindt u een ruim aanbod van verschillende merken occasions. Bekijk online onze occasions of kom gerust eens langs in onze showroom te Nieuwegein.

Afspraak inplannen

Woont u in Nieuwegein en omgeving en wilt u een afspraak inplannen? Dat kan direct via onze website of laat hieronder een reactie achter. We zullen uw bericht binnen 24 uur beantwoorden.