Als er iemand verstand heeft van auto’s dan is het Kees den Hartog wel!

Kees den Hartog is Den Hartog Autoservice in 2013 met veel enthousiasme gestart aan de Ambachtsweg 10 in Nieuwegein. Voordat hij deze stap zette, was hij bijna 30 jaar werkzaam als chef-werkplaats en aftersales manager bij FIAT-dealer Dirk Kramer in Nieuwegein. Met zijn enorme technische kennis behoorde hij de afgelopen tot de toptechnici van FIAT in Nederland. Hij wist de jaarlijkse Top Technicianwedstrijd in 2004 en 2008 zelfs te winnen en in 2013 werd hij verdienstelijk 2e. Technische kennis moet natuurlijk onderhouden worden en daarom volgt Kees elk jaar diverse cursussen.

Magazijnfoto-1920
personeel-autobedrijf-nieuwegein

Ons team bestaat daarnaast uit Jan, Gela en Wesley die eveneens over jarenlange ervaring beschikken op het gebied van auto onderdelen en reparaties van personenauto’s. Al deze kennis moet natuurlijk niet verloren gaan daarom leiden wij ook leerlingen op tot goede monteurs. Daarnaast zorgt Luuk ervoor dat op zaterdag de auto´s keurig worden gewassen en de werkplaats netjes opgeruimd blijft.

Wij zijn als onafhankelijk autobedrijf aangesloten bij:

  • Magneti Marelli Checkstar Checkstar is een wereldwijd autoservice netwerk dat gespecialiseerd is in onderhoud en service voor uw auto. Als officieel garagebedrijf van Magneti Marelli springt Checkstar in op uw behoefte, waarbij behulpzaamheid hoog in het vaandel staat. Doordat alle Checkstar garages een schat aan ervaring hebben, is uw auto altijd in goede handen.

 

  • BOVAG onafhankelijke autobedrijven BOVAG is een brancheorganisatie van ruim 11.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. De BOVAG staat voor een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Immers, bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Bovendien verbinden ze zich aan het verlenen van de standaard BOVAG-garantie, zodat de consument te allen tijd terug kan vallen op het BOVAG-bedrijf.

 

  • RDW (Rijksdienst Wegverkeer), APK erkenning Met een APK-erkenning mag een autobedrijf algemene periodieke keuringen van voertuigen uitvoeren. De goed- en afkeuringen worden gemeld bij de RDW. Om erkend te blijven moet het bedrijf aan de erkenningseisen en -voorwaarden blijven voldoen. Een bedrijfsinspecteur van de RDW controleert periodiek of het bedrijf nog aan de erkenningseisen voldoet en of de erkenningsvoorschriften nageleefd worden. Is dit niet het geval, dan kan de RDW de erkenning (tijdelijk) intrekken.