Uw Autobedrijf in Vianen, Houten of IJsselstein?

Bent u opzoek naar een betrouwbare autogarage in de buurt van Houten, Vianen of IJsselstein? Dan bent u bij Den Hartog Autoservice aan het juiste adres!

Den Hartog Autoservice is gevestigd in Nieuwegein en is gespecialiseerd in de merken Fiat, Lancia en Alfa Romeo. Ook kunt u gewoon bij ons terecht voor alle andere auto merken. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten:

• Verkoop betrouwbare occasions;
• Uitstekende service en onderhoud;
• Apk-keuring (Gratis bij onderhoud!);
• Airco onderhoud;
• Opslag zomer en winterbanden (in eigen magazijn);
• Auto storingsdiagnose;
• Auto onderdelen.

U kunt bij ons terecht van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 17:30 uur of op zaterdagochtend tussen 10:00 uur en 13:00 uur.

Occasions Nieuwegein, Houten, Vianen of IJsselstein

Bent u opzoek naar betrouwbare occasions in de buurt van Houten, Vianen of IJsselstein? Kom dan gerust eens langs in onze showroom te Nieuwegein. Wilt u direct onze occasions bekijken? Dat kan! Via onze occasions pagina vindt u een overzicht van al onze occasions.

APK in Nieuwegein, Houten, Vianen of IJsselstein

De in Europa wettelijke verplichte Apk-keuring voor uw personenauto of lichte bedrijfsauto kunt u bij Den Hartog Autoservice betrouwbaar laten uitvoeren door de gecertificeerde toptechnici in onze werkplaats. U krijgt zelfs een gratis Apk-keuring bij een onderhoudsbeurt aan uw auto!

APK Reminder

Als u een auto bezit is het belangrijk om te weten óf en wanneer deze gekeurd moet worden. Weet u niet meer precies wanneer uw auto voor de APK moet? Via onze APK reminder wordt u tijdig per mail geïnformeerd over uw APK. Op deze manier voorkomt u eventuele boetes voor een te late Apk-keuring!

Stel uw vraag

Bent u opzoek naar een autogarage, occasions in de buurt van Nieuwegein, Houten, Vianen of IJsselstein, of is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Neem dan gerust telefonisch contact op via of stel uw vraag via het onderstaande formulier. Ook kunt u direct een afspraak inplannen. Op werkdagen zullen wij binnen 24 uur uw vraag beantwoorden.