Tweedehands auto’s in Nieuwegein

Tweedehands auto’s in Nieuwegein

Bent u op zoek naar een leuke betrouwbare tweedehands auto’s in Nieuwegein?

Dan bent u bij Den Hartog Autoservice aan de Ambachtsweg 10 in Nieuwegein op het juiste adres!

In onze showroom vindt naast diverse leuke Fiats, zoals de Punto, Panda en de 500 ook verschillende andere merken. Benieuwd naar ons actuele aanbod? Kijk dan bij occasion

Naast duidelijke foto’s van de auto vindt u hier ook de kilometerstand, kleur en overige opties. Voor de vermeldde meeneemprijs bent u de nieuwe eigenaar van  deze tweedehands auto. Toch liever een afleveringsbeurt en BOVAG-garantie? Ook dat is mogelijk voor € 595,=. BOVAG-garantie geldt overigens voor tweedehands auto’s met een aanschafprijs vanaf € 4.500,=.

Als u bij een BOVAG-bedrijf een tweedehands auto koopt heb je meer zekerheden met betrekking tot garantie en service dan wanneer je hem van zomaar een autohandelaar of van een particulier koopt.

Kentekenbewijs

Het papieren kentekenbewijs is in 2014 komen te vervallen, bij aanschaf van een andere auto krijgt u nu een kentekencard en wordt het papieren kentekenbewijs, dat bij een gebruikte auto hoort, ingenomen. Op de kentekencard, zo groot als een betaalpasje, staan zowel de voertuiggegevens als de gegevens van de eigenaar vermeld. Het vervangt hiermee het oude deel IA en IB. Het nieuwe pasje krijgt u thuisgestuurd.

Deel II, het overschrijvingsbewijs, is vervangen door een tenaamstellingscode van 9 cijfers. Deze code heeft u nodig bij verkoop, inruil, schorsing, sloop of uitvoer van het voertuig. Raakt u de code kwijt, dan is het aanvragen van een nieuwe een kostbare aangelegenheid. Deze code kunt u dus het beste thuis op een veilige plek bewaren.

Vrijwaringsbewijs

Vanaf het moment dat het kenteken op uw naam staat, bent u verplicht een WA-verzekering voor de auto te hebben. Heeft u een auto ingeruild? Vergeet dan niet het vrijwaringsbewijs van deze auto te vragen. Het vrijwaringsbewijs is erg belangrijk, want daarmee kunt u aantonen dat schades en bekeuringen niet door u zijn veroorzaakt.