Jeep Nieuwegein

Rijdt u Jeep en is uw auto toe aan onderhoud of reparatie? Bij Den Hartog Autoservice in Nieuwegein kunt u terecht voor alle merken. Wij helpen u graag verder.

In 1941 werd de Willys Jeep in productie genomen, die een belangrijke rol zou spelen in de Tweede Wereldoorlog. De eerste civiele versies volgden in 1945. Jeep is tegenwoordig onderdeel van het Chrysler-concern, dat in 2009 een stratigsche alliantie is aangegaan met Fiat, Fiat Chrysler Automobiles (FCA).

Het huidige gamma bestaat uit de Compass, de Cherokee, de Grand Cherokee en de Wrangler. De laatste aanwinst is de Renegade, een compacte crossover die voor een belangrijke deel op Fiat techniek leunt.

Omdat Den Hartog Autoservice is aangesloten bij Checkstar Magneti Marelli beschikken wij over actuele technische kennis en originele Jeep onderdelen waarmee wij onderhoud en/of reparaties aan uw Jeep kunnen uitvoeren.

Waarom Den Hartog Autoservice?

  • Gecertificeerde toptechnici in de werkplaats.
  • Gratis APK bij onderhoud
  • Betrouwbare occasions
  • Klanten beoordelen ons met een 9,0
  • RDW erkend

RDW erkend

De RDW bewaakt de milieu- en veiligheidsaspecten van de Nederlandse auto’s. Auto’s die in Nederland rondrijden hebben dan ook strenge keuringen ondergaan voordat ze de weg op mochten.

De RDW controleert door middel van steekproeven of de APK keuringen op de juiste manier worden uitgevoerd. Den Hartog Autoservice is RDW erkend, hierdoor bent u er zeker van de onze keuringen op een eerlijke en juiste manier worden uitgevoerd.

Afspraak inplannen

Woont u in Nieuwegein en omgeving en wilt u een afspraak inplannen? Dat kan direct via onze website of laat hieronder een reactie achter. We zullen uw bericht binnen 24 uur beantwoorden.