Fiat specialist Utrecht

Bent u op zoek naar een Fiat specialist in Utrecht en omgeving? Den Hartog Autoservice is de Fiat specialist van de provincie Utrecht.

Kees den Hartog is Den Hartog Autoservice in 2013 met veel enthousiasme gestart aan de Ambachtsweg 10 in Nieuwegein. Voordat hij deze stap zette, was hij bijna 30 jaar werkzaam als chef-werkplaats en aftersales manager bij FIAT-dealer Dirk Kramer in Nieuwegein. Met zijn enorme technische kennis behoorde hij de afgelopen 20 jaar tot de toptechnici van FIAT in Nederland. Hij wist de jaarlijkse Top Technicianwedstrijd in 2004 en 2008 zelfs te winnen en in 2013 werd hij verdienstelijk 2e.

Waarom Den Hartog Autoservice

  • Fiat specialist
  • Gratis APK bij onderhoud
  • Betrouwbare occasions
  • Bovag en RWD erkend
  • Gecertificeerde toptechnici
  • Klanten beoordelen ons met een 9!

Den Hartog Autoservice is gespecialiseerd in alle Italiaanse automerken. Verkopers bij een Bovag garage hebben kennis van auto’s en proberen u geen auto aan te smeren. Wij worden geacht om ons werk goed te doen om niet de naam van de Bovag te schaden. Bij een geschil met de garage kunt u ook de Bovag inschakelen. Daarnaast is een Bovag garage gemiddeld goedkoper dan de dealer. Bekijk ook de reacties van onze klanten.

Fiat Occaisons Utrecht

Bent u op zoek naar een Fiat occasion in de provincie Utrecht? Bekijk online eens onze occasions of kom gerust eens langs in onze showroom te Nieuwegein!

Carla Broekhuizen
Wat kunnen sommige garages je fijn helpen, en andere echte grote merk garages je onbeschoft te woord staan
Den Hartog Autoservice B.V. ontzettend bedankt, ik ben super blij met mijn nieuwe ruitenwissers, 
en de super fijne vriendelijk service van jullie, daar kunnen ze bij die grote merk garage nog heel wat van leren hoor.

Vragen over uw Fiat?

Bent u op zoek naar een Fiat specialist in Utrecht? Neem dan gerust contact met ons op of plan gelijk een afspraak in.