Fiat Specialist IJsselstein

Goed onderhoud voor uw Fiat, autobezitters hebben vaak niet door hoe belangrijk het is. Stelregel is dat een auto in het algemeen minimaal 1 x per jaar goed wordt nagekeken. Gevolg van slecht onderhoud kan zijn dat uw Fiat het onverwachts begeeft en het is altijd vervelend als uw Fiat u in de steek laat. Om dit voor te zijn is onderhoud aan uw Fiat erg belangrijk. Den Hartog Autoservice is de Fiat specialist van de omgeving IJsselstein. Niet alleen in het onderhoud zijn wij gespecialiseerd, ook kunt u allerlei occasions bij ons vinden.

Waarom kiezen voor Den Hartog Autoservice?

  • Fiat specialist
  • Gratis APK bij onderhoud
  • Betrouwbare occasions
  • Bovag en RWD erkend
  • Gecertificeerde toptechnici
  • Klanten beoordelen ons met een 9!

APK-keuring IJsselstein

Woont u in IJsselstein en omgeving en is uw Fiat weer aan een jaarlijkse APK toe? Den Hartog Autoservice is een specialist in APK-keuringen. Den Hartog Autoservice is een door de RDW erkend garagebedrijf.

Gratis APK bij onderhoud

Wanneer u uw Fiat bij ons in onderhoud heeft kunnen we tegelijkertijd de APK keuring uitvoeren.
Zowel bij een kleine als grote onderhoudsbeurt is de APK keuring gratis.

Heeft u belang bij vervangend vervoer? Geen probleem! Vraag bij uw geplande afspraak voor een leenauto of leenfiets.

Fiat Occasions IJsselstein

Bent u op zoek naar een Fiat occasion in de omgeving van IJsselstein? Bekijk dan online onze occasions of kom gerust een keer langs in onze showroom te Nieuwegein!

Goedkope auto onderdelen

Door onze uitstekende samenwerking met de grotere inkooporganisaties kunnen wij nog goedkoper aan Fiat onderdelen komen dan via een officiële merkdealer. Dit is mogelijk, omdat de auto onderdelen nu rechtstreeks bij de groothandel worden besteld zonder een tussenpersoon. Bel of mail ons om te horen of het auto onderdeel voorradig is. Is dit niet het geval dan kunnen wij het voor u bestellen om snel het auto onderdeel te leveren dat u nodig heeft voor uw Fiat.

Vragen over uw Fiat?

Bent u op zoek naar een Fiat specialist in IJsselstein en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op.