Bij Den Hartog Autoservice kunt u terecht voor complete service en onderhoud van uw auto.
Wij zijn gespecialiseerd in Fiat, Lancia en Alfa Romeo, maar ook voor andere merken bent u bij ons aan het juiste adres. Uw auto of camper is bij ons in goede handen.

APK Keuring

Woont u in Nieuwegein en omgeving en is uw auto weer toe aan de jaarlijkse APK? Den Hartog Autoservice is gespecialiseerd in APK-keuringen.

APK Keuring

De algemene periodieke keuring is wettelijk verplicht gesteld. De stelregel in de autobranche is dat iedere auto minstens één keer per jaar wordt nagekeken. Via onze website kunt u direct een afspraak inplannen.

Camper

Voor alle camperreparaties, camperonderhoud, campercontroles en APK *) kunt u bij Den Hartog Autoservice in Nieuwegein terecht!

Camper

Ook als u uw camper niet zo veel gebruikt, of er niet al te veel kilometers mee rijdt, is regelmatig en goed camper onderhoud noodzakelijk.

Storingsdiagnose

U herkent het vast. Waarschuwingspiepjes en brandende controlelampjes op het dashboard van uw auto.

Storingsdiagnose

Den Hartog Autoservice beschikt over moderne en professionele storingsapparatuur. Afhankelijk van uw storing kunnen wij deze in overleg met u vakkundig oplossen.

Airco

Om u optimaal te laten genieten van frisse lucht in uw auto, zorgt Den Hartog Autoservice er graag voor dat uw airconditioning in topconditie is. Dat is zeker geen overbodige luxe!

Airco

Bij Den Hartog Autoservice zijn onze airco specialisten u graag van dienst.

Schadetaxatie

Den Hartog Autoservice kan uw verwachte kosten op de juiste manier inschatten. Hierbij kijken we naar de schade, wijze van herstel en de kosten daarvan.

Schadetaxatie

Schade is nooit leuk maar als deze goed begeleid en hersteld wordt, is het leed vaak weer snel vergeten. Wij zorgen ervoor dat uw schade daarom op professionele wijze hersteld wordt. De gehele schade afwikkeling kunnen wij voor u verzorgen.

Auto Onderdelen

Bent u opzoek naar auto onderdelen in Nieuwegein? Voor ieder merk kunnen wij u auto onderdelen leveren, van kleine tot grote auto onderdelen. Ook kunnen wij de onderdelen direct voor u vervangen.

Auto Onderdelen

Mail of bel ons om te horen of het auto onderdeel voorradig is, anders kunnen wij het voor u bestellen om snel uw auto onderdeel te leveren.

Opslag Banden

Heeft u geen zin of ruimte in de opslag van zomer- en winterbanden bij u thuis? Geen probleem!

Opslag Banden

Wij slaan uw banden graag op in ons bedrijf. Heeft u ze nodig dan hebben wij ze direct bij de hand. Opslagkosten van uw banden wordt berekend per seizoen.

Exclusieve Auto's

Den Hartog Autoservice heeft ook onderhoud uitgevoerd bij exclusieve auto's.

Exclusieve Auto's

Klik op de link hieronder om een voorbeeld te zien van onderhoud bij een exclusieve auto.

Autoverzekering

Naast alle service die wij al bieden, kunt u ook uw auto bij ons verzekeren.

Autoverzekering

U kunt voortaan zonder rompslomp direct uw autoverzekering bij ons bedrijf afsluiten. Kan het gemakkelijker?