Aankoopkeuring van je Fiat Ducato camper!

De populariteit van campers zit in de lift. Mede door de COVID zien mensen de voordelen van een rijdend vakantiehuis. Onderweg zit je niet dicht op andere passagiers en je kunt je snel en eenvoudig verplaatsen. Werden in 2014 nog amper 1100 nieuwe campers verkocht, vorig jaar waren dat er 2412. Deze cijfers zijn niet compleet, want veel Nederlanders kopen hun camper in het buitenland, vanwege lagere belastingen. Daarnaast is er nog de levendige en groeiende handel in tweedehands campers.

Als je een tweedehands Fiat Ducato camper op het oog hebt, wil je niet voor verrassingen komen te staan. Je hoopt natuurlijk dat de droomcamper die je op het oog hebt echt de juiste aankoop is. Laat je echter niet verleiden door aanbiedingen of emotie, maar neem een weloverwogen beslissing voordat u een camper gaat kopen.

Als BOVAG bedrijf weten wij als geen ander dat je met een aankoopkeuring je een hoop ellende achteraf kunt besparen. De aankoopkeuring neemt de onzekerheid weg die komt kijken bij het kopen van een camper. Hoge reparatiekosten in de toekomst worden hiermee voorkomen zodat jij met een veilig gevoel de weg op kunt. Bel 030-6066360 voor het maken van een afspraak voor een aankoopkeuring van je Fiat Ducato camper.