Camperonderhoud

Als Fiat specialist zijn wij gespecialiseerd in service en onderhoud aan uw Fiat Ducato Camper.

Maar ook als u een ander merk camper heeft kunt u bij ons terecht.

De onderbouw van de Fiat Ducato is als basis voor campers zeer geliefd en verreweg de populairste. In het bijzonder door de goede rijeigenschappen en het speciale camperchassis. Momenteel is 1 op de 3 campers gebouwd op een onderstel van de Fiat Ducato.

Zorg voor goed camperonderhoud, aan buiten- én binnenkant
Een camper is een kostbaar eigendom. En net als bij ieder ander voertuig is op zijn tijd goed onderhoud vereist. Goed onderhoud is niet altijd alleen aan de buitenkant van uw camper af te lezen. De techniek achter uw Fiat Ducato camper heeft soms ook een opfrisbeurt nodig. Met onze specialisatie weten wij raad  met het complete chassis van uw camper. Voor alle camperreparaties, camperonderhoud, campercontroles en APK *) kunt u bij Den Hartog Autoservice in Nieuwegein terecht!

camperonderhoud1

*) APK II, voor voertuigen lichter dan 3500 kg.

Fiat Ducato dé basis voor campers

De meeste camperaars doen jaren met hun kostbare camper. Om te voorkomen dat u onverhoopt met pech langs de kant van de weg kom te staan, of dat er vroegtijdige slijtage optreedt moet u uw camper vakkundig laten onderhouden.

Ook als u uw camper niet zo veel gebruikt, of er niet al te veel kilometers mee rijdt, is regelmatig en goed camper onderhoud noodzakelijk. Onvoldoende of slecht onderhoud aan de camper kan niet alleen leiden tot onnodig hoge reparatiekosten maar ook tot een onnodige kortere levensduur van de camper of onderdelen daarvan.

Verdroogde of verkeerd afgesleten banden, slecht functionerende remmen of een lekke gasslang kunnen fatale gevolgen hebben. Ook zaken zoals versleten schokdempers kunnen niet alleen het rijplezier negatief beïnvloeden en verstrekkende gevolgen voor de veiligheid hebben.

Ons bedrijf is centraal gelegen in Nieuwegein, vlakbij de A27. Vanuit zowel Utrecht, Zuid-Holland als het westen van Gelderland bent in now-time bij onze werkplaats.

camperonderhoud2
Camperonderhoud3

Ik wil graag camper onderhoud.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.