Alfa Specialist Houten

De stelregel van auto onderhoud is dat, algemeen gezien, minimaal één keer per jaar je Alfa goed wordt nagekeken. Autobezitters weten vaak niet half hoe belangrijk goed onderhoud is. Uw Alfa kan het onverwachts begeven als gevolg van slecht onderhoud en dat is natuurlijk altijd vervelend. Om deze onkosten voor te zijn is onderhoud aan uw Alfa erg belangrijk. Den Hartog Autoservice is de Alfa specialist van Houten en omgeving. Naast dat Den Hartog Service gespecialiseerd is in onderhoud, zijn er ook allerlei occasions te vinden bij onze garage.Gecertificeerde toptechnici in de werkplaats.

  • Uitstekende service en onderhoud.
  • Opslag zomer en winterbanden in eigen magazijn.
  • Gratis APK bij onderhoud.
  • Betrouwbare occasions.

Schadetaxatie van uw Alfa

Als uw auto als gevolg van vandalisme of een ongeluk schade heeft opgelopen, dan vraagt een verzekeringsmaatschappij in de meeste gevallen om een taxatierapport. In veel gevallen is het nodig om een expert uw Alfa te laten taxeren, voordat u uw schade vergoed krijgt. Den Hartog Autoservice kan de verwachte kosten van uw Alfa op de juiste manier inschatten. Hierbij wordt gekeken naar de schade, wijze van herstel en de kosten daarvan.

Goedkope Alfa onderdelen

Door een uitstekende samenwerking met grote inkooporganisaties kunnen wij in veel gevallen goedkoper aan Alfa onderdelen komen dan via een merkdealer. De Alfa onderdelen komen nu rechtstrees bij de fabriek vandaan, zonder tussenpersoon. Bel of mail ons om te weten te komen of het auto onderdeel voorradig is. Mocht dit niet het geval zijn, dan bestellen wij het om snel uw Alfa onderdeel te leveren.

Bestel auto onderdeel – Of bel direct: 030 – 60 66 360