Den Hartog Autoservice

Den Hartog Autoservice is nieuw maar de mensen die er werken heeft u vast vaker gezien!

Kees den Hartog is Den Hartog Autoservice in 2013 met veel enthousiasme gestart aan de Ambachtsweg 10 in Nieuwegein. Voordat hij deze stap zette, was hij bijna 30 jaar werkzaam als chef-werkplaats en aftersales manager bij FIAT-dealer Dirk Kramer in Nieuwegein. Met zijn enorme technische kennis behoorde hij de afgelopen 20 jaar tot de toptechnici van FIAT in Nederland. Hij wist de jaarlijkse Top Technicianwedstrijd in 2004 en 2008 zelfs te winnen en in 2013 werd hij verdienstelijk 2e.

Ons team bestaat daarnaast uit Jan, Gela en Jos die eveneens over jarenlange ervaring beschikken op het gebied van auto onderdelen en reparaties van personenauto’s. Sinds september 2015 hebben wij Luc als leerling monteur in dienst.

Checkstar is het officiële autoservice netwerk van de Italiaanse onderdelenproducent Magneti Marelli dat sinds 2009 in Nederland aanwezig is. Wereldwijd zijn er meer dan 5.500 autobedrijven aangesloten als Checkstar servicepartner. Magneti Marelli is producent van originele auto onderdelen van alle gerenommeerde autofabrikanten. Magneti Marelli is daarnaast dé huisleverancier voor Fiat, Alfa Romeo en Lancia. Vandaar dat er alleen al in Italië meer dan 3.500 Checkstar servicepartners zijn gevestigd.

Checkstar staat voor servicegericht, deskundig en vertrouwd!

Den Hartog Autoservice 20150909 010 v01