Onderhoud van exclusieve auto’s

Den Hartog Autoservice biedt u onderhoud van exclusieve auto’s. Woont u in Nieuwegein of omgeving en is uw exclusieve auto aan onderhoud toe? Ga dan eens langs bij Den Hartog Autoservice want dan zult u ervaren dat exclusief onderhoud voor een betaalbare prijs nog bestaat!

Onderhoud van exclusieve auto's

Onderhoud van exclusieve auto’s

Regelmatig en vakkundig onderhoud van exclusieve auto’s zorgt er voor dat u niet voor onaangename verrassingen en onnodig hoge kosten komt te staan.
Vakkundig onderhoud is meer dan het wisselen van olie, koelvloeistoffen en filters. Het tijdig signaleren van slijtage is daar een voorbeeld van.
Daarom is het raadzaam uw kostbare bezit op de juiste manier te laten onderhouden of te laten repareren.

Onderhoud van exclusieve auto

Naast onze specialisatie in Fiat, Alfa Romeo en Lancia, verzorgen wij het onderhoud van exclusieve auto’s met de aandacht en perfectie die uw auto verdient. Wij werken conform de fabrieksspecificaties.

Testapparatuur voor onderhoud van exclusieve auto’s

Onze werkplaats is voorzien van up-to-date testapparatuur. Met deze apparatuur kunnen wij bijna alle merken uitlezen. Hoe exclusief uw auto ook is, wij kunnen storingsdiagnose uitlezen, de service interval terugstellen, diagnose stellen aan motormanagement, ABS en EPS-systemen, bodycomputer enz. Kortom alle in de auto aanwezige computers kennen voor ons geen geheimen.

Onderhoud exclusieve auto's

Onderdelen voor onderhoud van exclusieve auto’s

Voor alle merken maken wij gebruik van originele onderdelen en specificaties van de fabrikant.

Onderhoud exclusieve auto

Gratis APK bij onderhoud

Wanneer u uw auto bij ons in onderhoud heeft kunnen we tegelijkertijd uw APK keuring uitvoeren.
Zowel bij een kleine als grote onderhoudsbeurt krijgt u een gratis APK keuring.