10-06

Vacature BBL-leerling Autotechniek

Ben jij iemand met een passie voor auto’s en wil je graag het vak van autotechnicus leren? Wij bieden je de mogelijkheid om werken en leren te combineren waarbij je één dag per week naar school gaat en vier dagen per week bij ons in de werkplaats werkt.

Wat ga je bij ons doen?

Jij gaat onder begeleiding in de praktijk aan het werk met alle dingen die je op school leert. Hoe ga je dit doen? Je zult in onze werkplaats aan de slag gaan met diverse onderhoud en reparatie-werkzaamheden aan auto’s. Zo zul je in het begin meelopen met een ervaren monteur om te kijken hoe hij deze werkzaamheden uitvoert. Wanneer je hier ervaring in hebt opgedaan ga je stap voor stap zelfstandiger werken in overleg met je leermeester en worden je werkzaamheden steeds uitgebreider. Geen dag is voor jou hetzelfde en je zult iedere dag nieuwe dingen leren!

Wie zoeken we?

We zoeken een leerling die de BBL opleiding tot autotechnicus wil starten. Je hebt een afgeronde VMBO-opleiding, doorzettingsvermogen en je bent leergierig. Je kunt goed samenwerken met collega’s en hebt een dienstverlenende instelling. Samen met je collega’s zet je je in voor een goed eindresultaat. Je vindt de kwaliteit van je werk erg belangrijk en beseft dat je in deze startersfunctie, naast het verdienen van jouw salaris, een serieuze kans wordt geboden op een loopbaan in de autotechniek.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden je een leer-arbeidsovereenkomst, een salaris en vergoeding van de opleidingskosten, boeken en examens. Je krijgt bij ons dus de kans om verder te leren en je te ontwikkelen.

Sollicitatieprocedure

Is dit de uitdaging waar jij naar op zoek bent? Stuur dan je cv en (korte) motivatie naar kees@denhartogautoservice.nl

Langskomen en gelijk even sfeerproeven mag natuurlijk ook! Den Hartog Autoservice B.V. gevestigd aan de Ambachtsweg 10 in Nieuwegein. Meer informatie over ons mooie bedrijf vind je op onze website www.denhartogautoservice.nl

Deel dit bericht

Praat mee over Vacature BBL-leerling Autotechniek