Checkstar

Als specialist in Italiaanse auto´s kun je natuurlijk niet om Checkstar en Magnetti Marelli heen. Vandaar dat dat Den Hartog Autoservice zich bij deze garageformule heeft aangesloten.

Wat is Checkstar?

Checkstar is het officiële garagenetwerk van Magneti Marelli After Market Parts & Service. Magneti Marelli levert onderdelen van alle bekende automerken en is huisleverancier van Fiat, Alfa Romeo en Lancia. Met 5.000 autobedrijven, waarvan 1.800 in Italië, is Checkstar al jaren een wereldwijd bekende garageformule. Sinds 2009 zijn er ook in Nederland garages aangesloten bij het Checkstar-netwerk.

De Checkstar garages kunnen gebruik maken van technische training, diagnose-apparatuur en vervangingsonderdelen van Magneti Marelli. De ervaring die Magneti Marelli in de loop der jaren heeft opgebouwd kunt u daarom terugzien bij elke Checkstar partner in Nederland. Per 1 juli 2018 waren er 45 Checkstar garages in Nederland.

Magnetti Marelli

Magneti Marelli After Market Parts & Services heeft vestigingen in 5 Europese (Italië, Spanje, Frankrijk, Duitsland en Polen), twee Zuid-Amerikaanse landen (Brazilië en Argentinië) en in de VS. Dankzij een goed georganiseerd distributienetwerk wordt wereldwijd in 80 landen direct geleverd.

Dit is de missie voor Magneti Marelli. Daarnaast staat Magneti Marelli ook de distributeur en de werkplaats terzijde met technisch, commercieel en algemeen advies. Al met al een goede basis voor een concurrerende positie in de markt.

Magneti Marelli produceert onderdelen van OE-kwaliteit of gelijkwaardig aan OE-kwaliteit voor diverse automerken. Bij zowel bedrijven als consumenten is Magneti Marelli een bekende naam. Naast het leveren van auto onderdelen, verzorgt Magneti Marelli opleidingen en apparatuur voor op de werkplaats.